In meedoen

Zeven midzomerdagen 2022

Zeven midzomerdagen 2022

U I T N O D I G I N G

 

Een zomertafel in de avondzon, een boeket wilde bloemen en vrienden aan het diner. Naar buiten!

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer Zeven midzomerdagen. Een zomervariant van de Twaalf midwinternachten. Vroeg in de ochtend vloog een vuurvlieg je mailbox in, een brief waarmee iets in de dag kon oplichten wat anders ongezien zou zijn gebleven.

Dit voorjaar keken we elkaar vragend aan. Hoe zou het zijn als we een tweede editie gingen vormgeven? We ontdekten al snel dat het helemaal geen vraag was, we hadden zin!
Afgelopen maanden hebben we er weer met plezier aan gewerkt, en langzaam ontstond iets moois. Meer essentie, nog dichter bij onszelf, en vol zomerzon. Nieuw deze editie zijn de kunstzinnige bijdragen van vrienden.

Deze keer hebben we ons laten inspireren door bloemenweelde en een uitbundig boeket voor je samengesteld. Vers geplukt uit de tuin van onze verbeelding. Van dinsdag 21 juni tot en met maandag 27 juni ontvang je in de vroege ochtend een bloem in de vorm van een kort essay in je mailbox. Over waarnemen, vindingrijkheid en het nut van onnuttige dingen doen. Met veelkleurige ingredi├źnten om lekker lang mee na te tafelen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, het is ons cadeau aan jou.

Zin om midzomer met ons mee te vieren? Meld je uiterlijk maandag 20 juni aan (meld je graag even opnieuw aan als je vorig jaar meedeed!).
Stuur een mail naar merel@mooite.nl OF cathelijne@ournature.nl

o.v.v. Zeven midzomerdagen 2022.

Wij verheugen ons!

Merel Boon en Cathelijne Esser

#zevenmidzomerdagen

explore more