Over

Wat een wonderlijke ervaring is mens zijn.

Maar nu we hier toch zijn, op aarde, willen we die ervaring ook zo echt mogelijk leven.  Echt leven is licht én schaduw omarmen, van schoonheid én rafelranden genieten, flow én non-flow waarderen. Daarbij erkennen dat we deel uitmaken van een community die grootser is dan onze eigen soortgenoten alleen. We zijn hier niet alleen en we’re all in this together.

Hoe ziet dat er dan concreet uit, mens zijn en echt leven? En in deze tijd gekleurd door extremen en spanningen rondom alle grote maatschappelijke thema’s? Hoe houd je focus op wat er werkelijk toe doet, in plaats van verstrikt te raken en meegezogen te worden in gedachten, verhalen en dagelijkse zorgen? Hoe groeien we in bewustzijn?

Our Nature beoogt een contemplatief eiland te zijn in woelige baren. Verwacht bijdragen over onze relatie met natuur, onze scheppende natuur en onze innerlijke natuur. Over human rewilding, human creativity en human beingness.

Our Nature is een initiatief van schrijver Cathelijne Esser.

Veldpost

Our Nature komt organisch tot stand, zonder vooraf bepaald publicatieritme. Geen artikel of aankondiging missen? Abonneer je op Veldpost. Je ontvangt dan (maximaal) 1x per maand een update van alles wat verscheen in je mailbox. Hier kun je je inschrijven.
En wil je je weer uitschrijven? Doe je dat gewoon. Geen probleem, en geen reden voor nodig.