About

‘Nature does not hurry, yet everything is accomplished’
-Lao Tzu

Our Nature is een magazine over onze natuur in de brede zin van het woord:

Just being
Onze natuur in essentie; onveranderlijk zijn (true nature).

Human being
Onze fysieke natuur en ons mens zijn in al haar facetten.

Nature
De ontzaglijke schoonheid van alles wat de aarde is.

Niets is afgescheiden, alles verbonden. De pijlers van Our Nature zijn dat ook. Verwacht artikelen over wat de natuur ons leert, over bewustzijn, stilte, meditatie, yoga, energie, gezondheid, leven met de seizoenen, het jaarritme, het lichaam met haar biologische behoeften en gedrag, over inspirerende boeken en muziek en andere menselijke creatieve uitingsvormen – bijvoorbeeld! Waarbij de insteek altijd is: voeten in de aarde, bewustzijn belichamen.

Wie is Our Nature?

Portret Cathelijne

© Paige McFall

Our Nature heeft vorm gekregen via de handen van Cathelijne Esser en Eva Visser en wordt nu geleid door Cathelijne.

Als freelance journalist schrijf ik graag over bewustzijn, gezondheid en natuur. Maar ik kom veel meer onderwerpen tegen die de moeite waard zijn om gezien te worden dan ik op dat moment bij opdrachtgevers kwijt kan. Daarom is dit een vrijplaats geworden waar ik volledig mijn eigen gang ga. Alle artikelen hier schrijf ik onbezoldigd. Als je bij een artikel denkt: daar wil ik wel iets mee voor mijn magazine of organisatie, bijvoorbeeld in uitgebreidere vorm of met een net andere insteek (of voor een ander soort lezer), neem dan even contact op. Er zijn altijd dingen mogelijk!

In een parallel leven help ik organisaties bij het vergroten van hun zichtbaarheid bij (potentiële) doelgroepen, in andere woorden: ik ondersteun bij tekst, redactie en publiciteit.

 

 

Automatisch op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Abonneer je op de nieuwsbrief

Our Nature komt organisch tot stand, dus niet volgens een vooraf bepaald publicatieritme. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Geef je dan vrijblijvend op voor de nieuwsbrief. Hier kun je je inschrijven. Je ontvangt dan maximaal 1x per maand een selectie artikelen.

~~~~~~~~~~~~~~
ENGLISH
~~~~~~~~~~~~~~

Translation follows soon!

Our Nature is developed organically. We post regularly, but not necessarily on set days.